Str. 23 August, Nr. 53, Et. 2, Târgu Jiu

Prima pagină > Termeni și Condiții

Medici

Condiții generale

Prezentul document (împreună cu toate documentele menţionate în acesta) stabileşte termenii si condiţiile care guvernează utilizarea website-ului web www.clinic-life.ro (în continuare “clinic-life.ro”/”Website-ul”/”Website-ul web”).

Conform prevederilor Regulmantului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate  datele dvs. personale.

Continutul website-lui www.clinic-life.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Clinic-Life. Menționăm că nu toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile) continute în acest site sunt protejate de legile dreptului de autor.

Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la contact@clinic-life.ro

Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Vizitatorul are responsabilitatea de a citi în mod regulat Termenii.

Datele dvs. și vizitele pe această pagină WEB

Informaţiile sau datele cu caracter personal pe care ni le furnizaţi vor fi prelucrate în conformitate cu Politica de Confidențialitate .

Prin utilizarea acestui Website și/sau plasarea unei programări, vă exprimaţi în mod expres și categoric consimţământul privind prelucrarea acestor informaţii şi date şi declaraţi că toate informaţiile şi datele pe care ni le-aţi furnizat sunt veridice şi exacte și ca ați obținut acordul prealabil scris al titularului informațiilor si/sau datelor, în eventualitatea în care informațiile și datele pe care ni le furnizați prin intermediul Website-ului nu vă aparțin.

Protecția datelor cu caracter personal

Respectăm dispozițiile legale privitoare la protecția datelor cu caracter personal și punem în aplicare măsuri tehnice și organizatorice de protejare a tuturor operațiunilor privitoare în mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrările neautorizate sau ilegale, precum și pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.

In scopul procesari mesajelor, comenzilor si cererilor si a onorarii acestora, Clinic-Life.ro, colecteaza datele personale ale clientilor, respectiv numele, prenumele, numerele de telefon, CNP și adresa de email în conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Mai multe detalii despre politca de confidențialitate implementata de către CLINIC LIFE BDS pentru website-ului clinic-life.ro.

Când și în ce scop colectăm datele dvs. personale

Clinic Life BDS colectează datele dvs. în scopul prelucrării acestora atunci când:

  • Vizitatorul dorește să ne contacteze prin intermediul formularelor de contact. Datele fiind preluate și prelucrate pentru a retrimite răspunsuri sau a confirma o programare prin intermediul numărului te telefon sau printr-un e-mail.
  • Vizitatorul dorește să ne contacteze telefonic la numarul afișat pe site (număr cu tarif normal).
  • Vizitatorul dorește să facă o programare online prin intermediul paginii programări. Datele fiind preluate și procesate automat în scopul realizării programării.

Dreptul nostru de a modifica aceste condiții

Avem dreptul de a revizui şi modifica aceste Condiţii în mod ocazional și discreționar.

Vă veţi supune politicilor şi Condiţiilor în vigoare în momentul în care utilizaţi acest Website sau comandați produse de la noi, cu excepţia situaţiei în care se solicită aplicarea vreunei schimbări a acestor Condiții sau a Politicii de confidenţialitate prin lege sau de către o autoritate guvernamentală, caz în care orice potenţială modificare se va aplica şi în cazul comenzilor plasate anterior de către dumneavoastră.

Vrei o programare?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vrei o programare?

Prin apăsarea butonului de apelare Call Center declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile, cât și cu Politica de Confidențialitate a clinic-life.ro.