Str. 23 August, Nr. 53, Et. 2, Târgu Jiu

Solicită un consult

Făcând clic pe „Trimite”, declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile, cât și Politica de confidențialitate, înființate de clinic-life.ro .

Suntem aici pentru a lupta alături de tine, împotriva cancerului mamar!

La Clinic Life, știm că împreună putem învinge această boală și vom face tot posibilul pentru a-ți oferi cele mai bune tratamente și îngrijiri medicale. Suntem alături de tine și vom face tot ce ne stă în putință pentru ca tu să te simți mai puternică și mai încrezătoare în această luptă!*

1. Ce reprezintă mai exact cencerul mamar ( de sân )?

Cancerul mamar este o afecțiune în care celulele canceroase se dezvoltă în țesuturile mamare. Este una dintre cele mai comune forme de cancer la femei din întreaga lume, dar poate afecta și bărbații.

2. Depistarea timpurie este cheia în lupta împotriva cancerului mamar.

Depistarea timpurie a cancerului mamar este esențială pentru tratarea cu succes a acestei afecțiuni. În general, depistarea se poate face prin screening, care implică realizarea unei mamografii, o examinare medicală care utilizează raze X pentru a detecta orice anomalii în țesuturile mamare. În plus, autoexaminarea periodică a sânilor poate ajuta la depistarea oricăror schimbări neobișnuite în sân.

Medici

Prețuri

  • 750Lei
  • 1350Lei
  • 100Lei
  • 180Lei
  • 200Lei

Ținem să menționăm că prețurile afișate pe webiste sunt cele standard. Acestea pot suferi anumite modificări în funcție de situația medicală a pacientului, gradul de complexitate al investigației cât și anumite acțiuni suplimentare pentru stabilirea, concretă, a diagnosticul.

De ce să alegi centrul medical Clinic Life?

La Clinic Life, suntem mândri să avem cele mai moderne tehnologii și echipamente de ultimă generație pentru realizarea mamografiilor și a altor teste de screening. În acest fel, putem să ne asigurăm că depistăm cancerul mamar în stadiile incipiente, când este cel mai ușor de tratat și de vindecat.

Depistarea cancerului mamar

Depistarea cancerului mamar poate fi realizată prin mai multe metode, iar cele mai comune sunt mamografia și autoexaminarea sânilor. Mamografia este o examinare medicală care utilizează raze X pentru a detecta eventualele anomalii în țesuturile mamare. Aceasta poate fi efectuată la recomandarea medicului, în funcție de vârsta și istoricul familial al pacientei. În plus, autoexaminarea sânilor poate ajuta la detectarea oricăror schimbări neobișnuite în sân, cum ar fi nodulii sau secrețiile. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre depistarea cancerului mamar și să efectuați controale regulate.

Vrei o programare?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vrei o programare?

Prin apăsarea butonului de apelare Call Center declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile, cât și cu Politica de Confidențialitate a clinic-life.ro.