Str. 23 August, Nr. 53, Et. 2, Târgu Jiu

Prima pagină > Colonoscopia

Medici

Vrei o programare?

Este foarte simplu sa iti faci o programare. Apasa pe butonul de mai jos si completeaza datele necesare.

Ce este colonoscopia?

Colonoscopia reprezintă o metodă care permite evaluarea în timp real a mucoasei colonului (a intestinului gros). Ca și endoscopia tubului digestiv superior, colonoscopia are scop atât diagnostic, cât și terapeutic, de exemplu biopsia, polipectomia, hemostaza leziunilor sângerânde, mucosectomia, dilatațiile stenozelor, inserția de stenturi în obstrucțiile critice cu ocluzie intestinală etc.

Rata de diagnostic a leziunilor la colonoscopie este de peste 95 %. Totodată, prin colonoscopie se efectuează și screening-ul (prevenirea) cancerului colo-rectal (prin identificarea precoce a polipilor și efectuarea polipectomiei).

În acest sens, pentru confortul pacienților se asigură sedoanalgezie de către anesteziști, astfel încât durerea în timpul manevrei se reduce, iar pacientul este relaxat.

Programare pentru Colonoscopia

Vrei o programare?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vrei o programare?

Prin apăsarea butonului de apelare Call Center declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile, cât și cu Politica de Confidențialitate a clinic-life.ro.