Str. 23 August, Nr. 53, Et. 2, Târgu Jiu

Prima pagină > Specialități > Medicina muncii

Vrei o programare?

Este foarte simplu sa iti faci o programare. Apasa pe butonul de mai jos si completeaza datele necesare.

Ce este Medicina muncii?

Medicina muncii este specialitatea medicală care se ocupă de adaptarea angajatului la locul de muncă şi a angajatorului la normele de sănătate prevăzute de legislaţia românească. Această specialitate studiază întreaga relaţie om-muncă şi însumează cunoştinţe din toate celelalte specialităţi medicale.

Rolul medicilor de medicina muncii este să prevină şi diagnosticheze bolile profesionale, să evalueze riscurile profesionale ale angajaţilor şi să managerieze accidentele de muncă, să monitorizeze starea de sănătate a angajaţilor.

Consilierea angajatorului cu privire la:

  1. organizarea muncii
  2. amenajarea ergonomică a locului de muncă
  3. adaptarea activităţii la posibilităţile de munca ale angajatului aflat în circumstanţe mai vulnerabile: femei gravide, mame in perioada de alăptare, adolescenţi, vârstnici şi persoane cu handicap
  4. determinarea riscurilor profesionale şi a investigaţiilor necesare prevăzute de lege, corespunzătoare fiecărui loc de muncă în parte. Întocmirea rapoartelor către autorităţile competente conform legislaţiei în vigoare:

Întocmirea rapoartelor către autorităţile competente conform legislaţiei în vigoare:

  1. dosar medical
  2. fişă de aptitudini

Medici

Medic Primar Medicina Muncii

Solicită oferta de preț!

Făcând clic pe „Trimite”, declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile, cât și Politica de confidențialitate, înființate de clinic-life.ro .

Programare la Medicina muncii

Vrei o programare?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vrei o programare?

Prin apăsarea butonului de apelare Call Center declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile, cât și cu Politica de Confidențialitate a clinic-life.ro.