Str. 23 August, Nr. 53, Et. 2, Târgu Jiu

Prima pagină > Specialități > Medicină internă

Medicină internă

Vrei o programare?

Este foarte simplu sa iti faci o programare. Apasa pe butonul de mai jos si completeaza datele necesare.

Ce reprezintă medicina internă?

Medicina interna este ramura si specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul nechirurgical al afectiunilor, in special cele ale organelor interne. Specialitatea medicina interna se adreseaza adultilor.

Specialistii de medicina interna (care se numesc si “internisti”) au competenta de a rezolva probleme de diagnostic complex si de a monitoriza boli cronice severe si conditii de polipatologie. Specialistii de medicina interna diagnosticheaza si trateaza adultii cu afectiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale, osteoarticulare.

Prin medicina interna se furnizeza pacientilor si servicii de preventie a bolii si de promovare a sanatatii, contribuind la medicina preventiva.

Ce probleme de sănătate pot dezvolta persoanele cu diabet?

În timp, glicemia crescută duce la probleme precum:

 1. boala de inima
 2. accident vascular
 3. cerebral boală de rinichi
 4. probleme cu ochii
 5. boala dentara
 6. leziuni ale nervilor
 7. probleme cu picioarele

Medici

doctor

Dr. Bololoi Vasile Claudiu

Medic primar medicină internă

Prețuri

 • 150Lei
 • 150Lei
 • 50Lei
 • 150Lei
 • 150Lei
 • 100Lei

Ținem să menționăm că prețurile afișate pe webiste sunt cele standard. Acestea pot suferi anumite modificări în funcție de situația medicală a pacientului, gradul de complexitate al investigației cât și anumite acțiuni suplimentare pentru stabilirea, concretă, a diagnosticul.

Programare la Medicină internă

Vrei o programare?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vrei o programare?

Prin apăsarea butonului de apelare Call Center declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile, cât și cu Politica de Confidențialitate a clinic-life.ro.