Str. 23 August, Nr. 53, Et. 2, Târgu Jiu

Prima pagină > Specialități > Anestezie și Terapie intensivă (terapia durerii)

Imagistică

Vrei o programare?

Este foarte simplu sa iti faci o programare. Apasa pe butonul de mai jos si completeaza datele necesare.

Anestezie și Terapie intensivă

Anestezia şi terapia intensivă este specialitatea medicală care asigură, prin mijloace farmacologice şi tehnice specifice, pe de o parte condiţiile necesare pentru desfăşurarea actului chirurgical, a îngrijirii perioperatorii şi a altor proceduri diagnostice/terapeutice iar, pe de altă parte, suportul indispensabil pacientului critic pentru evaluarea şi tratamentul disfuncţiilor/leziunilor de organ.

Tipuri de anestezie:

  1. Anestezie generală – este o stare de inconștiență controlată, reversibilă, în timpul căreia pacientul nu va simți nimic și este esențială pentru diferite tipuri de intervenții chirurgicale.
  2. Anestezie regională  – de tip rahianestezie (anestezie spinală), anestezie epidural sau blocuri de nervi periferici. Acest tip de anestezie se utilizează în operațiile ce vizează partea inferioară a corpului precum cezariana, operații la nivelul vezicii urinare sau intervenții la nivelul membrelor inferioare. Pe parcursul acestor intervenții pacientul poate rămâne conștient dar cu senzația de durere abolită.
  3. Anestezie locală  – acționează într-o mică parte a corpului, la nivelul pielii și diminuă sau blochează complet senzația de durere la acel nivel. În tot acest timp, pacientul rămâne conștient;

Ghiduri de pregătire pentru Anestezie și Terapie intensivă

Medici

Medic specialist Anestezie și Terapie Intensiva

Prețuri

  • 100Lei
  • 300Lei
  • 300Lei

Ținem să menționăm că prețurile afișate pe webiste sunt cele standard. Acestea pot suferi anumite modificări în funcție de situația medicală a pacientului, gradul de complexitate al investigației cât și anumite acțiuni suplimentare pentru stabilirea, concretă, a diagnosticul.

Programare la Anestezie și Terapie intensivă (terapia durerii)

Vrei o programare?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vrei o programare?

Prin apăsarea butonului de apelare Call Center declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile, cât și cu Politica de Confidențialitate a clinic-life.ro.