Str. 23 August, Nr. 53, Et. 2, Târgu Jiu

Prima pagină > Specialități > Gastroenterologie

Imagistică

Vrei o programare?

Este foarte simplu sa iti faci o programare. Apasa pe butonul de mai jos si completeaza datele necesare.

Ce este gastroenterologia?

Gastroenterologia, ca specialitate medicală, are în centrul preocupărilor diagnosticul și tratamentul afecţiunilor sistemului digestiv. În demersul său de a pune un diagnostic cât mai precis, consultul gastroenterologic este completat de explorări funcţionale digestive, cu ar fi endoscopia digestivă și colonoscopia și de investigaţii imagistice (ecografie abdominală).

Este foarte important să apelați la medicul gastroenterolog atunci când aveți unul sau mai multe dintre simptomele: senzație de arsuri pe esofag, greață, gust acru/ amar, vărsături, dureri abdominale, tulburări ale tranzitului intestinal (constipație sau diaree), balonare, oboseală, sau vi s-a spus că probele de ficat sunt modificate.

Legături utile și ghiduri de pregătire

Medici

Medic Specialist Gastroenterologie

Prețuri

  • 150Lei
  • 150Lei
  • 300Lei

Ținem să menționăm că prețurile afișate pe webiste sunt cele standard. Acestea pot suferi anumite modificări în funcție de situația medicală a pacientului, gradul de complexitate al investigației cât și anumite acțiuni suplimentare pentru stabilirea, concretă, a diagnosticul.

Programare la Gastroenterologie

Vrei o programare?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vrei o programare?

Prin apăsarea butonului de apelare Call Center declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile, cât și cu Politica de Confidențialitate a clinic-life.ro.