Str. 23 August, Nr. 53, Et. 2, Târgu Jiu

Prima pagină > Gastroscopia

Medici

Vrei o programare?

Este foarte simplu sa iti faci o programare. Apasa pe butonul de mai jos si completeaza datele necesare.

Ce este gastroscopia?

Gastroscopia reprezintă o examinare care permite o vizualizare directă a mucoasei tractului digestiv superior (esofag, stomac și duoden), cu ajutorul gastroscopului (un instrument flexibil prevăzut cu o cameră video și sursă de lumină).

Astfel, se pot diagnostica în stadii inițiale leziunile de la nivelul tubului digestiv superior (înainte ca pacientul să prezinte simptome), se pot preleva biopsii pentru examinarea ulterioară la microscop și se pot efectua proceduri terapeutice minim invazive (extragerea polipilor, oprirea hemoragiilor digestive, extragerea de corpi străini).

De ce este recomandată gastroscopia?

Prin intermediul gastoscopiei se poate depista, din timp, cancerul și alte forme de afecțiuni. Depistarea timpurie a acestora oferă cele mai mari șanse de vindecare, de aceea endoscopia digestivă superioară este una dintre cele mai importante investigații din sfera gastroenterologiei.

Programare pentru Gastroscopia

Vrei o programare?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vrei o programare?

Prin apăsarea butonului de apelare Call Center declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile, cât și cu Politica de Confidențialitate a clinic-life.ro.